Tutustu ja kokeile

Meille on tärkeää, että unelmasi rakentaminen olisi mahdollisimman mutkatonta. Siksi olemmekin kehitelleet yhdessä Broomu Digitalsin kanssa keinon, jonka avulla pääset näkemään omin silmin, miltä erilaiset talovaihtoehdot voisivat todellisuudessa näyttää. 

Tule siis paikan päälle, tutustu ja kokeile!

Kotio -sovellus

Kotio -sovellus hyödyntää lisätyn todellisuuden (AR) mobiiliteknologioita. Kotio -sovelluksen avulla voit testata miltä erilaiset digitaaliset 3D-talovaihtoehdot näyttävät esimerkiksi Kohnamäen omakotitonteille sijoitettuina. Taloa voi siis tarkastella sen oikeassa ympäristössä tulevalla tontilla, varmistaa sen mitoitus ja sijainti sekä ihailla maisemaa talon sisältä jo etukäteen. 

 

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista, käyttö ei vaadi rekisteröintiä tai muita toimenpiteitä käyttäjiltä. Tällä hetkellä sovellus toimii uuden AR-tekniikan johdosta vain verrattaen uusissa käyttöjärjestelmissä ja/tai puhelimissa. Sovelluksen puhelinten tuki laajenee kesän aikana huomattavasti.

Katso esittelyvideo

apple-store.png
android-icon.png

Näin kokeilet

1.

Lataa Kotio -sovellus
Saat sen Applen App Storesta
tai Google play -kaupasta.

2.

Siirry tontille, jolla haluat taloa testata
Paikka voi olla esimerkiksi Kohnamäen uusi alue, joka sijaitsee uudella kadulla nimeltään Mäkelänkuja.  Navigaattori ei tätä vielä välttämättä tunne, joten paikan päälle löytää laittamalla osoitteeksi Kyyräntie tai Valimontie.

3.

Käynnistä Kotio -sovellus ja testaa! 
Käynnistäessäsi sovelluksen ensimmäisen kerran, pyytää se lupaa käyttää kameraa (joka on sovelluksen toimivuuden kannalta välttämätöntä). Hyväksy kameran käyttö ja seuraa sovelluksen antamia ohjelmia aloittaaksesi 3D-mallien selailun ja sijoittamisen tontille.
 
Sovellus on helppokäyttöinen ja neuvoo sinua tarvittaessa.
 
Sovelluksessa on Honka -talon valikoiman lisäksi Someron on talovalikoima, johon valitut 3D-talomallit ovat ainakin Kohnamäen rakennustapaohjeiden mukaiset (mukana myös hassuttelua varten yksi talomalli, joka tuskin menee rakennustarkastajalta läpi :D)

Juttu tääl onnistuu!

Tutustu tonttivalikoimaan